Veelgestelde vragen over www.rainbowwarriorfestival.nl

Ik heb een actiefilmpje laten maken op het festival. Waar kan ik deze terugkijken?
Alle filmpjes en foto's die gemaakt zijn op het festival zijn terug te zien op de website www.rainbowwarriorfestival.nl onder het kopje Festival in beeld.

Ik heb een donatie gedaan voor het polsbandje en/of de dvd. Wanneer worden deze toegestuurd?
Het Rainbow Warrior-polsbandje en de dvd 'The Rainbow Warriors of Waiheke Island' krijg je binnen enkele weken thuisgestuurd, zolang de voorraad strekt.

Waar is het polsbandje van gemaakt?
Het polsbandje is gemaakt van 100% biologisch katoen en bedrukt conform de Oekotex 100 standaard (keurmerk dat garanties geeft op het gebied van gezondheid met eisen op gebied van milieuschadelijke stoffen, zoals zware metalen, schadelijke kleurstoffen en gewasbeschermingsmiddelen).

Waar zijn de Rainbow Warrior t-shirts van gemaakt?
De Rainbow Warrior t-shirts zijn gemaakt van biologisch katoen en klimaatneutraal geproduceerd met behulp van zonne- en windenergie. Alle Earth Positive kleding wordt geverifieerd door de Fair Wear Foundation.

Hoe werkt de SMS RAINBOW-actie?
Door een sms met de tekst RAINBOW te versturen naar het telefoonnummer 4333 ondersteun je de acties en campagnes van de Rainbow Warrior. De sms kost eenmalig €2 plus de kosten van het gebruik van je mobiele telefoon.

Wat is Rainbow Warrior Report?
De Rainbow Warrior Report is de e-mail nieuwsbrief waarmee Greenpeace je informeert over de activiteiten rondom de nieuwe Rainbow Warrior en de campagnes die zij voor Greenpeace zal gaan uitvoeren. Wil je de Rainbow Warrior Report liever niet ontvangen? Afmelden kan via de afmeldlink die in elke e-mail verzonden wordt.

Wat is het verschil tussen doneren via machtiging en doneren via iDeal?
Je kunt op 2 manieren een donatie doen aan Greenpeace: via machtiging of via iDeal. Bij een donatie via machtiging geef je Greenpeace toestemming het toegezegde bedrag van je rekening te incasseren. Bij een donatie via iDeal geef je jouw bank de opdracht het toegezegde bedrag direct aan Greenpeace te doneren. Beide donatieformulieren staan in een beveiligde omgeving.

Wat is iDeal?
Op deze website vind je uitgebreide uitleg over doneren via iDeal: http://www.ideal.nl/consument/

Ik heb geen e-mailadres.
We proberen onze campagnes zoveel mogelijk digitaal te voeren om zo papier te besparen. Mocht je geen e-mailadres hebben, dan kun je deze eenvoudig aanmaken via bijvoorbeeld www.hotmail.com. Heb je geen toegang tot internet en wil je toch meer lezen over de stand van zaken? Ook in ons Greenpeace Magazine staat een artikel over de nieuwe Rainbow Warrior. Kijk op www.greenpeace.nl om het Magazine aan te vragen of neem contact op met onze Servicedesk: 0800-4223344.

Waarom moet ik mijn gegevens achterlaten?
Greenpeace neemt je gegevens op in de administratie om je te registreren als deelnemer aan deze campagne.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Greenpeace neemt je gegevens op in de administratie om je te registreren als deelnemers aan deze campagne. Ook informeren we je over de activiteiten rond het schip via de Rainbow Warrior Report, een digitale nieuwsbrief. Meer informatie over hoe Greenpeace met de gegevens van belangstellenden en donateurs omgaat vind je in ons privacybeleid op www.greenpeace.nl/privacy

Ik wil geen e-mail van Greenpeace ontvangen.
Je kan je direct afmelden voor e-mails van Greenpeace via de afmeldlink die wordt meegestuurd onderaan elke Rainbow Warrior Report e-mail. Je afmelding wordt direct verwerkt.

Waarom ontvang ik de Rainbow Warrior Report?
Je ontvangt de Rainbow Warrior Report omdat je je onlangs via www.rainbow-warrior3.nl of www.rainbowwarriorfestival.nl of op een andere wijze hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief. Wil je de Rainbow Warrior Report niet ontvangen? Dan kun je je afmelden via de afmeldlink die in elke e-mail verzonden wordt.

Ik ben er niet als de nieuwe Rainbow Warrior in Nederland is. Kan ik het schip dan toch nog bezoeken?
De nieuwe Rainbow Warrior zal zo snel mogelijk ingezet worden om wereldwijd haar werk te doen. Indien de Rainbow Warior opnieuw Nederland aandoet kan je tijdens een open dag het schip alsnog bezoeken. Data van open dagen zullen via de website www.greenpeace.nl en onze e-mailnieuwsbrieven worden gecommuniceerd.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Rainbow Warrior-schepen?
http://www.greenpeace.nl/wie-zijn-we/onze-vloot/rainbow-warrior en via het Rainbow Warrior Report die je via de e-mail van Greenpeace ontvangt.

Waar wordt mijn donatie aan besteed?
De donaties die binnenkomen via www.rainbow-warrior3.nl komen ten goede aan de campagnes van Greenpeace.

Ik heb een vriend uitgenodigd maar hij/zij heeft geen e-mail ontvangen.
Het kan zijn dat de e-mail in het spamfilter is blijven hangen. Vraag je vriend om het spamfilter te controleren, of nodig hem/haar opnieuw uit via de site www.rainbow-warrior3.nl

Ik ben woonachtig buiten Nederland. Kan ik mij toch aanmelden of een donatie doen?
De website kan helaas geen buitenlandse adressen verwerken. Als je toch kans wil maken op een boarding pass of een donatie wilt geven voor het schip dan kan je contact opnemen met onze Servicedesk: 0800-4223344.

Ik heb een donatie gedaan voor het polsbandje en/of de dvd. Wanneer worden deze toegestuurd?
Het Rainbow Warrior-polsbandje en de dvd 'The Rainbow Warriors of Waiheke Island' krijg je binnen enkele weken thuisgestuurd, zolang de voorraad strekt.

Waar is het polsbandje van gemaakt?
Het polsbandje is gemaakt van 100% biologisch katoen en bedrukt conform de Oekotex 100 standaard (keurmerk dat garanties geeft op het gebied van gezondheid met eisen op gebied van milieuschadelijke stoffen, zoals zware metalen, schadelijke kleurstoffen en gewasbeschermingsmiddelen).

Amsterdam, 04-11-2011